Acest site foloseste elemente de tip cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.

BonVida Stil

Despre produsele noastre

Suntem de parere ca lenjeria de pat trebuie sa completeze decorul existent si impreuna cu celelalte elemente, cum ar fi mobilierul, peretii, decoratiunile, sa creeze un look echilibrat, unic si in concordanta cu personalitatea clientului. De aceea, am dat frau liber imaginatiei in combinarea culorilor si modelelor, am imbinat nuante indraznete cu tonuri neutre, linii drepte cu elemente de finisaj speciale, tocmai pentru a crea un ambient stilat, proaspat si original in dormitorul dumneavoastra!

Totodata, consideram ca o lenjerie de pat premium impune o combinatie intre materii prime de cea mai buna calitate, elemente speciale de design si ambalaj, precum si o atentie deosebita la detalii! De aceea, tesaturile sunt testate din punct de vedere al contractiei si mentinerii culorii la spalat, sunt croite in lungul firului astfel incat sa nu se creeze deformari, sunt cusute cu atentie si intarite in zonele vulnerabile si sunt verificate la finalul procesului de productie.

About About

Calitate

Bonvida Stil

Propunerile noastre, pe care le veti regasi la vanzare, au rolul de a va ghida in alegerea pe care o veti face si de a va incuraja sa fiti creativi si sa optati pentru combinatiile care vor crea look-ul perfect pentru dormitorul dumneavoastra!
Bonvida Stil
About us

Testimoniale

Ce spun clienti despre noi

"Am fost mereu interesată de îngrijirea pielii mele, așa că am decis să încerc o față de pernă din mătase și am fost încântată de rezultate. Dar apoi am aflat despre fața de pernă din bumbac 100% dublu satinat, fir mercerizat, și am decis să încerc și aceasta. Nu am fost dezamăgită! Este foarte confortabilă și simt că tenul meu arată mai bine decât oricând."

Ana M.

Ana M.

"Am avut probleme cu părul meu care se rupea mereu, iar frizerul mi-a sugerat să schimb fața de pernă cu una din bumbac. Am încercat-o și pot să spun că este o schimbare majoră. Părul meu nu se mai rupe și arată mult mai sănătos."

Ion C.

Ion C.

"Am avut probleme cu acnee și am încercat multe produse fără să obțin rezultate. Apoi am aflat despre fața de pernă din bumbac 100% dublu satinat, fir mercerizat, și am decis să încerc și eu. Nu mă așteptam ca o față de pernă să facă atât de multe diferențe, dar pielea mea arată mult mai bine și acneea s-a redus semnificativ."

Maria N.

Maria N.

"Am avut mereu probleme cu transpirația excesivă în timpul nopții și am încercat multe tipuri de perne și față de pernă, fără succes. Apoi am aflat despre fața de pernă din bumbac 100% dublu satinat, fir mercerizat, și am decis să încerc și aceasta. Este uimitor cât de mult s-a îmbunătățit confortul meu de dormit, iar transpirația a scăzut semnificativ."

Andrei T.

Andrei T.